Sandåssletta

Sandåssletta er et aktivitetsområde på Rødtvet. Området har en klatrepark, zip-line, lekeplass, fotball-/skøytebane og flotte lekeområder i naturen. Lyset på banen er på frem til kl. 23:00 hver kveld. Klatreparken er finansiert med midler fra Sparebankstiftelsen DNB.

På Sandåssletta er det satt opp bord og benker som gjør området velegnet til utflukter. Vi har også en egen fastmontert grill, ta med grillkull eller ved selv.

I skøytesesongen har vi skøytestøtter som det er mulig å låne (registrerte medlemmer kan få tilgang til å hente ut, medlemskap er åpent for alle).

I nærheten av sletta finner du også Hestejordene, som hver sommer får besøk av hester fra Alna ridesenter. Dette driftes av Hestejordeneprosjektet, som er et samarbeid mellom Alna ridesenter, Lillomarkas venner og Sandås vel.

Området driftes og utvikles av frivillige i regi av Sandås vel. Vi mottar ikke noen form for driftstilskudd for å kunne opprettholde disse aktivitetstilbudene, og er derfor helt avhengig av frivillige bidrag. Les mer om hvordan du kan støtte opp om Sandåssletta.

Her finner du Sandåssletta

Ta T-bane eller buss til Rødtvet, og gå deretter videre til Sandås. Se Google Maps for rute.

Når du kommer til Hans Aanruds vei (ved Furer Nymos vei 1) går du inn i skogen ved bommen og følger stien til høyre til du kommer til sletta.

Aktiviteter og driftsmeldinger

Meld deg på nyhetsbrevet til Sandås Vel for å få informasjon om aktiviteter og driftmeldinger

Omtaler av Sandåssletta

Støtt utviklingen av Sandåssletta

Sandåssletta er utelukkende utviklet og driftet på frivillig innsats og frivillige bidrag. Ønsker du å være med og støtte Sandåssletta, kan du gjøre det på en av følgende måter:

  • Støtt med din Grasrotandel (Norsk Tipping): Send SMS Grasrotandelen 993947865 til 60000
  • Gi et støttebidrag via Vipps til 12454. Gå inn via «Kjøp og betal» i Vipps. 
    Merk innbetalingen din med «Sletta».
  • Gi et støttebidrag til kontonummer: 1645.02.97546. 
    Merk innbetalingen din med «Sletta».
  • Følg oss på Facebook eller meld deg på nyhetsbrevet for å få informasjon om aktiviteter og dugnader.

Design a site like this with WordPress.com
Sett i gang
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close